Wandelweek Woerden

Spelregels

Veel kan

Veel mag

Niks moet

Geen vaste start of finishplek

Omdat we door de coronamaatregelen groepsvorming willen voorkomen hebben we geen vast start- en finishplek. Wel hebben we 24 knooppunten die allen gebruikt kunnen worden als start of finish. Ook kan je vanuit huis vertrekken of op elke willekeurige locatie finishen. Begin en eindig wanneer je wil en waar je wil

Verschillende type wandelingen

Op onze routepagina hebben we verschillende vaste wandelroutes van verschillende lengtes uitgestippeld langs Woerdense WandelWeek knooppunten. Daarnaast kan je zelf routes uitstippelen aan de hand van de 24 knooppunten. De afstanden tussen de knooppunten tel je bij elkaar op en zo bereken je het aantal gelopen kilometers. Als er wandelaars zijn die buiten deze gebaande paden willen wandelen, oftewel ‘freewalking’, is dat natuurlijk ook mogelijk. Bepaal je route in alle vrijheid, maak wat fraaie selfies en medewandelaars èn de mooie omgeving. En loop je kilometers voor het Inloophuis Leven met Kanker.

Maak foto’s en registreer je wandeling

Er zijn geen echte stempelposten. Onze 24 knooppunten zijn een soort digitale stempelposten. Gebruik deze webpagina om verslag te doen van je wandeling. Wandelen is nog nooit zo leuk geweest. Maak op elk knooppunt een gave, coole, leuke, grappige selfie met je medewandelaar(s) en deel die via deze webpagina (ik ga wandelen) met ons. Niks moet! Maar het kan wel en het is leuk. Als de wandeling erop zit kan je ook een ‘finishselfie’ maken en deze uploaden op deze webpagina. Daar vul je wat gegevens in maar vooral het aantal kilometers dat je gelopen hebt en hoeveel geld je daarmee inzamelt/doneert aan het Inloophuis voor Kanker.

Doneren

Na het uploaden van de ‘finishfoto’ kom je automatisch op onze betaalpagina. Daar staat informatie over contant doneren, is er de mogelijkheid om via IDeal te betalen of om een Tikkie te sturen naar jouw sponsoren. De Woerdense WandelWeek is voor iedereen. Niks moet. Zie je het niet zitten om je wandeling te registreren en selfie’s te uploaden kan je natuurlijk ook gewoon doneren.

Klompenpaden

De klompenpaden kunnen helaas niet gebruikt worden tijdens de WandelWeek in verband met het broedseizoen van de weidevogels.

Covid-19

Waarschijnlijk overbodig om te zeggen maar hou altijd de geldende coronamaatregelen in acht. Dit is voor uw veiligheid en dat van uw medewandelaars. Op de Covid-19 pagina vind u de actuele maatregelen.

Winnen

Door mee te doen is elke wandelaar winnaar, is het inloophuis en haar bezoekers winnaar. Toch gaan wij ook nog wat aandacht besteden aan de wandelaars met de meeste kilometers (er kan natuurlijk meerdere dagen gewandeld worden) de leukste selfies en de mooiste foto van de omgeving. Geniet van het wandelen, van elkaar, van de omgeving en van de Woerdense WandelWeek.