Wandelweek Woerden

Rondje 24 – 2,5 km

Familie – stadswandeling centrum Woerden, 2,5 km – 3571 stappen

Maak kennis met Woerden. Deze stadwandeling gaat langs de belangrijkste bezienswaardigheden en monumenten van deze oude vestingstad. Bijvoorbeeld de Petruskerk waarvan de geschiedenis teruggaat naar de 8e eeuw, het Kasteel Woerden, in 1415 gebouwd door hertog Jan van Beieren, het kerkplein met de Petruskerk en het oude arsenaal, de molen en het oude Kaaspakhuis, waar je een heuse kaas experience kan beleven en de VVV in zit.


Bijzonder leuk voor kinderen zijn de kabouterhuisjes die je onderweg tegenkomt, een klim boomstam in het park en een lekkere ijssalon. Tot slot een bijzonder leuk Knooppunt bord voor een leuke foto bij Inloop ‘Leven met Kanker’ het goede doel van deze WoerdenseWandelweek.

Apologies, for this post the comments are closed.