Wandelweek Woerden

Mindfulness Waterrijk, 4km

Mindfulness Waterrijk – 4,5 km / 6000 stappen

Rondje Cattenbroekerplas

Recreatieplas Cattenbroek is een plas in de Gemeente Woerden. De plas bestaat uit twee delen, waarvan het noordoostelijke deel de natuurplas Breeveld voor watervogels is, en de grote plas voor recreatie is bedoeld. Deze twee plassen worden gescheiden door een houtwal, de Potterskade. Een wandeling voor jong en oud om heerlijk uit te waaien en te onthaasten. Je gedachten tot rust te laten komen al dromend over het vlakke water.

Er is een speciaal hondenstrand waar honden kunnen zwemmen en een strandje om te recreëren. Een stuk afgesloten natuurgebied biedt huis aan vele vogels. Op deze route vind je borden met daarop tips voor een extra Mindfulness wandeling.

Apologies, for this post the comments are closed.