Wandelweek Woerden

Heldenronde, 6km

Woerden West – ‘De Heldenronde route’ – 6 km / 8857 stappen
Sportvelden – molenvliet – boerendijk

Deze wandelroute loopt bijna helemaal langs het water. Langs de sportvelden van Clytoneus, Sportlust en VEP, het prachtige Weidepad met vrij uitzicht over de weilanden en het Jaagpad langs de Oude Rijn. Het absolute hoogtepunt van deze route is natuurlijk het Wijkpark Molenvliet, de plek waar De 24 uur van Woerden normaal plaatsvindt.

Als je het park oploopt en je ogen dichtdoet, zie je de tenten van de teamcaptains voor je, de vele wandelaars in gekleurde t-shirts met de teamnaam erop. Je ziet de lichtzakken met mooie en soms emotionele boodschappen
langs het parcours staan. Je voelt de sfeer, de lach, de traan en bovenal de saamhorigheid! Hier voel je letterlijk dat je nooit alleen loopt! ‘You’ll never walk alone’ In het park vind je een knooppunt bord van de Heldenronde, waardoor je weer even teruggaat naar een mooie herinnering van deze bijzondere ronde tijdens de 24 uur van Woerden.

Apologies, for this post the comments are closed.