Wandelweek Woerden

Volg de Romeinen, 7km

Volg de Romeinen – 7 km / 10.000 stappen

Centrum Woerden– Brediusbos – jaagpad

Je komt niet alleen langs heel veel geschiedenis, maar ook langs een prachtig stukje natuur. Je loopt namelijk door de binnenstad van Woerden en door het Brediuspark richting Geestdorp. Via het Jaagpad langs de Oude Rijn wandel je weer terug naar de binnenstad. Op deze route lag ook de noordgrens van het Romeinse Rijk.

Als je lekker aan de wandel bent en halverwege de route bedenkt, toch nog extra kilometers te willen maken, kan je aan einde van Geestdorp gerust overgaan op de ‘Fakkeltocht route langs het water’. Waarbij de fakkel verwijst naar de vlam die 24
uur brandt tijdens de 24 uur van Woerden. Hier vind je ook een knooppunt bord.

Apologies, for this post the comments are closed.