Wandelweek Woerden

Groene HartsTocht, 23km

Groene Hartstocht Route – 23 km / 29886 stappen

Woerden – Kamerik – Kanis – Harmelen – Woerden

Tijdens deze wandelroute maak je kennis met hoe groen het Groene Hart kan zijn. Je wandelt door Kamerik en Kanis, dwars door de prachtige, weidse polders en de Historische binnenstad van Woerden Tijdens de wandeling is het bijna onmogelijk om geen weidevogels, hazen, zwanen of andere dieren tegen te komen. Als je goed kijkt vind je vele verschillende planten die bloeien aan de slootkanten en op de houtkaden.

Deze route is voor de geoefende wandelaar en een combinatie van 3 andere routes; Lot uit de Loterij, Van dorp tot dorp en Volg de Romeinen. Wil je verder dan deze 23 km? Plak er dan gerust nog een route aan vast of als 23 te ver is, wandel hem in etappes.

Apologies, for this post the comments are closed.