Wandelweek Woerden

Rondje Harmelen Boslucht, 6km

Rondje Harmelen Boslucht – 6 km / 8571 stappen

Deze prachtige route door het noordelijke deel van Harmelen is erg afwisselend en bevat echte pareltjes. Je wandelt door het gezellige dorpscentrum, langs de kerk en over het oude Jaagpad langs de Oude Rijn.

De eerste verrassing op deze route is het Kasteel Huize Harmelen, voormalig kasteel en ridderhofstad, waar je even teruggaat in de tijd. In de buurt van het kasteel kom je op de route bij een nieuw pareltje; het sprookjesachtige Vijverbos. Een prachtig Loofbos, met zeer diverse Flora en Fauna, met water, eilandjes en vele vogels zoals bijvoorbeeld de Tuinfluiter, Fitis of de Boompieper. In het bos zijn diverse klim en klauter mogelijkheden voor kinderen op grote omgevallen bomen.

Apologies, for this post the comments are closed.