Wandelweek Woerden

Kasteelroute Harmelen, 21km

Kasteelroute Harmelen 21,5 km – 30714

De langste route van deze wandelweek, voor de echte liefhebber en/of sportwandelaar. Je wandelt vanuit Harmelen en gaat over het historische jaagpad en houtkades en langs vele kastelen. Het Kasteel Huize Harmelen, Kasteel Putkop, het grote Kasteel De Haar in Haarzuilens en de Hamtoren.

Je wandelt door weilanden langs Kamerik, richting Kockengen, waar je als je de molen passeert de weg vervolgt richting Natuurgebied Landgoed Haarzuilens. Geniet hier van de Hollandse natuur, die hier prachtige plaatjes oplevert. Parkbos de Haar is een nieuw bos ten westen van het Kasteel. Wandel over slingerende paden, picknick bij de vijvers, struin door bloemrijke weides of steek via stapstenen het water over. Via de noordrand van het landgoed wandel je langs de rand van Haarzuilens weer richting Harmelen.

Apologies, for this post the comments are closed.